donderdag 30 mei 2013

tissuebox met kinderfoto's

Hallo allemaal,

deze keer heb ik voor mezelf een tissuebox gemaakt met de foto's van onze kids als vintageplaatje.
Ik had er voor mijn moeder één gemaakt en vond het zo leuk om te doen, dat ik er voor mezelf ook één heb gemaakt. Ik heb dus foto's van onze 3 kids gebruikt. mallen  en stempels en natuurlijk weer wat hotfixsteentjes. Vanavond komen er een paar vriendinnen freubelen bij mij, dan kunnen ze deze gebruiken als voorbeeld. Dat werkt altijd makkelijker vind ik zelf. Ik ben benieuwd hoe die van hen er uit gaan zien. Die van mijn moeder was in bruintinten, ik heb deze keer grijs-wit gebruikt, dat vond ik mooi bij de kleur van de foto's passen. Wel een uitdaging want deze kleuren heb ik nog nooit gebruikt. Toch krijg ik leuke reacties.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en lees jullie reacties dan ook weer graag.

Met deze creatie wil ik meedoen met de challenge van www.wlvc.blogspot.nl
en aan de challenge van http://ge-we-hobbychallenge.blogspot.nl/ waar ze een creatie met vlinders willen zien.Die vlinders zitten er natuurlijk op, die gebruik ik eigenlijk heel vaak.


dinsdag 28 mei 2013

BOEKKAART

Hallo allemaal,
deze week wil ik jullie een boekkaart laten zien die ik heb gemaakt voor een kennis als bedankje.
Ik heb deze keer gekozen voor de kleuren wit- geel - grijs en een beetje groenig. Ik vind de combinatie zelf erg mooi. Een paar kant en klare bloemetjes met een geponst bloemetje afgewerkt en een hotfixsteentje erop. Verder nog wat mallen en stempels gebruikt en een bedeltje.
Ik wil met deze boekkaart meedoen met de challenge van www.cardsandscrap.nl
Daar is de uitdaging BOEKEN. Ik denk dat deze boekkaart daar wel aan voldoet.

Ik heb de boekkaart gevuld met lekkere chocolaadjes, de ontvanger was er heel blij mee.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en lees de berichtjes dan ook weer graag. 
Allemaal nog een fijne week en misschien tot de volgende keer.




zaterdag 11 mei 2013

Voor moeder !!!

Hallo allemaal,

deze week heb ik een kadootje gemaakt voor mijn moeder voor moederdag. Ik zag de workshop op de site http://www.cardsandscrap.nl/ en dacht gelijk aan mijn moeder. Zij heeft glaucoom en moet daarom een aantal keren per dag haar ogen druppelen. Dan is een mooi versierde tissuedoos mooier dan zo'n saaie uit de winkel. Toen ik de schets zag voor de challenge van deze week met de optie moederdag wist ik dat dit hem ging worden. Ook voor de challenge van WLVC heeft het volgens mij alles in huis.Ik zag dat ik ook nog mee kan doen voor de challenge van http://mijn-stekje.blogspot.nl/
dus bij deze.


We zijn thuis met vier kinderen, dus dat kwam mooi uit. ik heb van ons alle vier een foto gekopieerd van vroeger en deze als "vintageplaatje"gebruikt op mijn box. Ik heb verder wat designpapier gebruikt uit een blokje van de action, hotfixsteentjes, kant, lint en wat mallen. Ook heb ik mijn laatst gekochte mal met stempel gebruikt met het hartje in de hanger. Ik heb voor de vier kanten 2 verschillende kleuren gebruikt, vandaar dat er bij 2 kanten een andere kleur rand op zit. Bovenop de tekst die voor zich spreekt.
Ik ben er zelf heel erg tevreden over en ga de doosjes van de dolce gusto dus maar bewaren voortaan. Wat je met afval al niet kunt doen zie je wel. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en vooral wat mijn moeder er van vindt morgen.
Met deze creatie wil ik dus graag meedoen  met de challenge van http://www.cardsandscrap.nl/
Ook wil ik deze mee laten doen bij  http://www.wlvc.blogspot.com/
Daar moet je creatie zijn voor iemand bijzonder, nou dat is mijn moeder zeker voor mij.
Ik kijk weer uit naar de reacties en lees deze weer graag.
Een fijne moederdag morgen en nog een fijn weekend.