dinsdag 29 januari 2013

Kaart met een doily

hallo allemaal,
deze week een kaartje van mij voor de nieuwe uitdaging van www.elkekaarteenfeestje.nl
Ik had al zo vaak een kaartje gezien in helemaal wit, dat ik dacht dat ga ik ook eens uitproberen.
Deze week moet je een doily gebruiken, dus dat heb ik bij deze ook gedaan.
Ik heb hiervoor een mal gebruikt en de randjes van de doily beïnkt. Verder een vintageplaatje, dat vond ik wel goed passen met de kleuren en nog wat bloemen en takjes die ik ook allemaal heb beïnkt.
Daarna in een kleur die ik wel bij het plaatje vond passen, nog wat hotfixsteentjes en een stukje kant. Voor de achtergrond van de kaart heb ik een stukje perkamentpapier gebruikt en die door een embossingmal gehaald, dat ziet er heel leuk uit.

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en lees de berichtjes dan ook weer graag.



zondag 13 januari 2013

Vintage boekkaart

Hallo allemaal,
gisteren heb ik met mijn zus, nichtje en tante een dagje gefreubeld bij mijn schoonzus.
Daar heb ik deze boekkaart gemaakt en ik ben er helemaal blij mee, deze stond al lang op mijn verlanglijstje. Mijn schoonzus had er al meer gemaakt en ik vind het toch makkelijker om er een te maken als ik het voorbeeld in het echt kan zien. Goede uitleg doet ook heel veel.
Ik wil met deze boekkaart meedoen met de challenge van www.elkekaarteenfeestje.nl waar je een deze week geen cute stamp mag gebruiken.
Ik heb karton, designpapier, lint. mallen, een vintageplaatje, wat stempelinkt om de randjes te be-inkten en hotfixsteentjes gebruikt.  Ik heb er nu even wat theezakjes in gedaan, maar als ik hem kado ga geven doe ik er nog wat bonbons bij. Je zou er ook goed een kadokaart in kunnen doen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook kun je het formaat makkelijk aanpassen, das ook wel handig.
In de binnenkant zit een losse label waar je nog wat op kan schrijven.



Ik ben weer benieuwd wat jullie er van vinden en lees de reacties dan ook weer graag. Allemaal bedankt voor het langskomen en tot de volgende keer.

maandag 7 januari 2013

BALLONNEN

Hallo allemaal
hier een kaartje dat ik heb gemaakt voor de challenge van www.elkekaarteenfeestje.nl.
Daar is de opdracht een kaart te maken volgens een sketch en met de optie BALLONNEN.
Ik heb een kaart gemaakt met een klein doosje erop, waar je bijv. mercietjes in kunt doen. Ik vond dat wel toepasselijk bij een verjaardagskaart en dit heb ik er van gemaakt.
Ik heb de optie dus ook gebruikt, ik vond dat wel een heel leuk idee om te gebruiken.
Het designpapier is van de action, de stempelafdruk heb ik een keertje van iemand gekregen, de bloemetje en blaadjes van een pons van de Kruidvat en de mal van de ballon is van double do. Verder wat lint, een stempel en mijn geliefde hotfixsteentjes. Ik heb de stempel ingekleurd met kleurpotloden, dat is nog steeds niet mijn favoriete bezigheid en zal het ook nooit worden vrees ik.


Ik moet nog even bedenken wie ik er mee ga verrassen en ga dus ook nog even nadenken wat ik er in ga doen. Ik vond het leuk om te maken, ben weer  benieuwd wat jullie er van vinden.