zondag 30 december 2012

GOUD

Hallo allemaal.
deze keer heb ik een kaart gemaakt voor mijn oom en tante die 50 jaar getrouwd zijn, als dat geen goud is. Ik heb een plaatje gebruikt van duiven, omdat ik dat wel bij deze gelegenheid vind passen en omdat zij heel veel duiven hebben. Ik heb verder achtergrondpapier gebruikt met gouden versiersels en goud en goudgeel papier. Met deze kaart wil ik meedoen met de uitdaging van www.elkekaarteenfeestje.nl
waar de opdracht GOUD OF ZILVER is, en proosten. Nou proosten, dat zullen we doen op het GOUDEN paar en goud heb ik dus gebruikt op mijn kaart.

Ik heb verder wat gouden stickers gebruikt en een stukje goudgeel lint. Verder heb ik een mal van een hart gebruikt en de kaart in deze vorm gevouwen.
Ik vind hem zelf erg mooi geworden en ik ben benieuwd wat jullie er van vinden. Ik lees jullie berichtjes weer graag.

zondag 23 december 2012

Kaartje 80 jaar !!!

Hallo allemaal,
deze week heb ik een kaartje gemaakt voor een tante van mij die 80 is geworden deze week. Ik moest even wachten met plaatsen, omdat ik zeker wilde weten dat ze hem al had gekregen.
Ik heb mijn nieuwe mal gebruikt van de kleine fotolijst, daar heb ik een foto in gedaan van allebei haar zonen. Verder heb ik er een 80 opgezet natuurlijk, een stukje kant en wat kleine bloemetjes met hotfixsteentjes en toen vond ik hem druk genoeg. Ik hoorde van mijn moeder, dat ze hem heel erg mooi vond dus missie geslaagd zullen we maar zeggen.
Met deze kaart wil ik meedoen met de challenge van www.elkekaarteenfeestje.nl waar de opdracht is, ALLES MAG.
Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en lees dan ook weer graag de berichtjes.